I Love NY
 

BEN JIJ EEN WINNAAR?

Nam je in de loop van de voorbije maanden deel aan een online bevraging van de Meertalige Bedrijfscommunicatie UGent en GUIDO of ISIC op ons enquêteplatform Innerdreams.eu?

Hier kom je te weten of je bij de 10 hoofdwinnaars bent:

  • Rayane Alves wint de trip voor twee naar de New York Student City Break in de lesvrije week van februari ‘24 (onder vorm van een voucher van € 1800). 
  • Thomas Mys wint een voucher van € 500 voor de New York Student City Break in de lesvrije week van februari ’24.  
  • Jane Delistavros, Manon Soenens en Sharon Samoy winnen een refurbished iPhone. 
  • Freya Strackx, Saartje De Hondt, Vik Verreth, K. Demeyere en Elise Van Craen winnen een duoticket voor Disneyland Paris met ISIC (alleen voor studenten) of een voucher van € 150 voor de New York Student City Break in de lesvrije week van februari ’24. 

Staat jouw naam hierboven? Stuur binnen de 45 dagen een e-mail naar elise@isic.be en zij zal je vertellen hoe en waar je je prijs kan ophalen.

Niet bij deze hoofdwinnaars?

Niet (te veel) getreurd, want je hebt sowieso recht op een bedankingsgeschenk van minstens 30 euro.

Kies uit de vijf onderstaande opties, bevestig binnen de 15 dagen je keuze en vergeet bij afhaling ter plekke (optie 1) niet je winnaars-email, je geldige studentenkaart of identiteitskaart mee te nemen.
 

1. Eén GUIDO XXL Student Pack + de papieren Guido Stadsgids van je voorkeurstad (Gent, Brussel, Antwerpen of Leuven) met winkelprijs van € 18 en meer dan 300 euro aan voordelen.

* Opgelet: first come, first served voor iedereen die jonger is dan 31 en zolang de voorraad strekt. Indien de Guido-stad van jouw keuze is uitgeput, kies je ofwel een andere stad of krijg je ter plekke de code van de GUIDO City App voor alle steden.

Afhalen kan doorlopend in het kantoor van Silver Tie Gent, Charles de Kerchovelaan 187, 9000 Gent, ma-zo 9-18 uur tot en met 15 december ’23 na bevestiging per e-mail via ambassador@silvertie.be
Afhalen kan ook elke donderdag in Silver Tie Brussel, Oud Korenhuis 16, 1000 Brussel, van 9-18 uur of na afspraak via ambassador@silvertie.be

En ten slotte kan afhalen ook eenmalig in Leuven op 16/11/23 voor of na het 'Start mijn eigen zaak'-event, Diestsepoort 1, 3000 Leuven tussen 18 en 22.30 uur. Mail naar elise@isic.be als je wil afhalen in Leuven.
Studeer je niet (meer) in Gent, Leuven of Brussel, dan maken we graag een uitzondering en kan je kiezen uit onderstaande geschenken.
2. Een jaar digitaal ISIC membership (€ 12) + Guido Student City App (€ 18).
3. Een jaar digitaal European Youth Card (EYC) membership (€ 12) + Guido Student City App (€ 18).
4. Een cashbackvoucher van € 30 per kamer op onze stuntprijzen voor de 6d student city break naar NY
5. Een cashbackvoucher van 30 euro op een dagtrip naar Flanders Fields (waarde 78 euro), via Quasimodo Tours (én met ISIC kan je sowieso iemand gratis meenemen!)

Bevestig je keuze door simpelweg je voorkeur te e-mailen naar elise@isic.be samen met een scan van je studentenkaart.

Hier vind je details over de reis naar New York:

https://www.isic.be/CITY-AND-WORLD-TRIPS/New-York-Special